Nejoblíbenější moučník rakousko-uherských časů může mít řadu podob. Náplň z pikantních třešní (i višně se uplatní) je zajímavou obměnou jablečné klasiky, hotové těsto vám zase zjednoduší a urychlí práci.
Suroviny
1 závin
Suroviny
1 závin
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2562 kcal
- Bílkoviny 10 g
- Sacharidy 357 g
- Tuky 112 g
Postup přípravy
- Z čeho připravit dokonalý štrúdl a jak ho zabalit Kde vězí původ jablečného štrúdlu? Vydat se musíme dál než do Rakouska!
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/9
Září 2007