Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,3 (32x)
12. 9. 2017
Závin s třešněmi
Apetit
Závin s třešněmi
Apetit


Snadné
< 60 min
4,3 (32x)

Nejoblíbenější moučník rakousko-uherských časů může mít řadu podob. Náplň z pikantních třešní (i višně se uplatní) je zajímavou obměnou jablečné klasiky, hotové těsto vám zase zjednoduší a urychlí práci.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1 závin

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1 závin

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2562 kcal
  • Bílkoviny 10 g
  • Sacharidy 357 g
  • Tuky 112 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Z čeho připravit dokonalý štrúdl a jak ho zabalit Kde vězí původ jablečného štrúdlu? Vydat se musíme dál než do Rakouska!

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/9

Září 2007

Související články

jablečný štrůdl

Pětkrát závin

Nenechte se zaskočit, závin klame tělem. Navenek jen zlatavé těsto, ale ta náplň a těch barev, když ho nakrojíte! Ten, kdo zavinul první plát těsta, byl génius – do závinu totiž můžete schovat téměř cokoli. Medově sladkým ovocem počínaje přes zelí se slaninou až po kořeněný sýr. Upečte si některý z našich závinů.