0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zeleninová polévka s játrovou zavářkou

Zeleninová polévka s játrovou zavářkou

Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 673 kcal
Bílkoviny 37 g
Sacharidy 80 g
Tuky 20 g
Vláknina 20 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Polévkový životabudič

Suroviny

máslo 1 PL
mrkev 1 ks
petržel 2 ks
menší
vývar hovězí 750 ml
silný
nudle rýžové hrst
200 g
játrová zavářka

Na lžíci másla osmahněte kostičky kořenové zeleniny a zalijte 750 ml silného hovězího vývaru. Přidejte větší hrst nudlí a nakonec i malé kuličky z 200 g játrové zavářky (koupíte u řezníka) a povařte asi 5 minut.

NĚCO NAVÍC
Játrovou zavářku si můžete připravit domácí podle našeho receptu.

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit