0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zeleninová polévka s játrovou zavářkou

Zeleninová polévka s játrovou zavářkou

Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 673 kcal
Bílkoviny 37 g
Sacharidy 80 g
Tuky 20 g
Vláknina 20 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Polévkový životabudič

Suroviny

máslo 1 PL
mrkev 1 ks
petržel 2 ks
menší
vývar hovězí 750 ml
silný
nudle rýžové hrst
200 g
játrová zavářka

Na lžíci másla osmahněte kostičky kořenové zeleniny a zalijte 750 ml silného hovězího vývaru. Přidejte větší hrst nudlí a nakonec i malé kuličky z 200 g játrové zavářky (koupíte u řezníka) a povařte asi 5 minut.

NĚCO NAVÍC
Játrovou zavářku si můžete připravit domácí podle našeho receptu.

Apetit magazín

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!
  • Tipy a triky

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!

Dobrá večeře nemusí být jen ta teplá, lze ji připravit i bez hodin strávených u plotny. Přinášíme vám tipy na studené večeře, na kterých si nejen pochutnáte, ale ušetříte navíc čas i peníze! Spoustu skvělých receptů najdete v článku a v...
Nejlepší rajčatové saláty
  • Suroviny

Nejlepší rajčatové saláty

Šťavnatá, na sluníčku dokonale vyzrálá rajčata představují esenci léta. Vynikají jedinečnou sladkostí a svou barvou rozzáří každý salát. Staňte se mistry rajčatových salátů, připravte si s námi takové, po kterých se zapráší! ...
Jak správně uvařit vejce
  • Jak na to

Jak správně uvařit vejce

Bojujete, když vaříte vajíčka? Toužíte po vejcích naměkko, ale pokaždé jsou žloutky tužší, než je vám milé? Poradíme vám, jak správně uvařit vejce, aby měla neporušenou skořápku a obsah podle vašich představ.  ...

Obchod Apetit