Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zeleninová polévka s játrovou zavářkou

Zeleninová polévka s játrovou zavářkou

Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 673 kcal
Bílkoviny 37 g
Sacharidy 80 g
Tuky 20 g
Vláknina 20 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Polévkový životabudič

Suroviny

mrkev 1 ks
petržel 2 ks
menší
vývar hovězí 750 ml
silný
nudle rýžové hrst
200 g
játrová zavářka

Postup

1

Na lžíci másla osmahněte kostičky kořenové zeleniny a zalijte 750 ml silného hovězího vývaru. Přidejte větší hrst nudlí a nakonec i malé kuličky z 200 g játrové zavářky (koupíte u řezníka) a povařte asi 5 minut.

NĚCO NAVÍC
Játrovou zavářku si můžete připravit domácí podle našeho receptu.

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč