Doporučujeme odhodit předsudky. Klasická dršťková polévka sice dlouhou dobu platila pouze za hospodskou specialitu, ale dnes dršťky vyhledávají labužníci po celém světě! Navíc jsou jako stvořené pro zahřátí během zimních měsíců. Dejte dršťkové polévce druhou šanci a vyzkoušejte náš recept.
Suroviny
pro 6 - 8 osob
Suroviny
pro 6 - 8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3322 kcal
- Bílkoviny 320 g
- Sacharidy 98 g
- Tuky 183 g
Postup přípravy
Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2013/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/2
Úsporné receptyKoblihy & spol.Pro ValentýnaRybičky z plechuDomácí kysané zelí