Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Čínská vepřová žebírka

Voní Asií

Vydání: 2007/8
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny
Vaření: 15 minutPečení: 15-20 minut
PT5M
Příprava 0:05
Asijská

Ingredience

    • 12 masitých vepřových žebírek

    Na marinádu:
     
    • 100 ml čínské omáčky hoisin
    • 2 lžíce sójové omáčky
    • 1 lžíce medu
    • 1 lžíce vinného octa
    • 1 lžička čínského koření pěti vůní

Příprava jídla

1.  Vepřová žebírka dejte do velkého hrnce a zalijte je vodou. Přiveďte k varu a nechte zhruba čtvrt hodiny bublat. Mezitím smíchejte ve džbánku ingredience na marinádu.

2.  Slijte vodu ze žebírek, osušte je a pak je potřete připravenou marinádou. (V tuhle chvíli můžete žebírka uložit do lednice, a později je opéct na grilu v troubě nebo nechat na večerní grilování.)

3.  Opékejte patnáct až dvacet minut ze všech stran a podávejte horká.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Lepkavá žebírka se salátem coleslaw a salsou

REKLAMA

Přidat komentář