Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Omeleta s tuňákem a kukuřicí

Recept inspirovaný španělskou tortillou vykouzlí ve vaší kuchyni atmosféru slunného jihu
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny
P

Ingredience

    • 1 lžíce olivového oleje
    • 200 g brambor, oloupaných a pokrájených
    • 3 jarní cibulky, nakrájené
    • ½ červené papriky, nakrájené
    • 200g plechovka sladké kukuřice, slité
    • 100 g tuňáka ve vlastní šťávě, odkapaného
    • 4 velká vajíčka, rozšlehaná se solí a pepřem

Příprava jídla

1. Připravte základ
V teflonové pánvi, kterou můžete dát do trouby, rozpalte olej a opečte na něm brambory; trvá to asi dvanáct minut. Promíchávejte je, až zezlátnou. Přidejte cibulku i papriku a ještě chvilku smažte.

2. Vše krátce zapečte
Vmíchejte kukuřici a tuňáka. Potom směs zalijte vajíčky a smažte na mírném ohni asi pět až osm minut, dokud vajíčka nezpevní. Vložte pod gril nebo do trouby rozpálené na 200 °C, aby povrch omelety zpevnil a zezlátl.

Podávejte se salátem a kečupem.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Zazipovaná omeleta

REKLAMA

Přidat komentář