Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Omeleta s tuňákem a kukuřicí
Omeleta s tuňákem
ZDROJ: ImageProfessionals
sdílet:

Omeleta s tuňákem a kukuřicí

5/5 Počet hodnocení: 3
Do hodiny Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1278 kcal
Bílkoviny 88 g
Sacharidy 78 g
Tuky 63 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Recept inspirovaný španělskou tortillou vykouzlí ve vaší kuchyni atmosféru slunného jihu.

Suroviny

olivový olej 1 PL
pokrájené
jarní cibulka 3 ks
nakrájená
tuňák (konzerva) 100 g
vejce 4 ks
velká, rozšlehaná
pepř
sůl

Postup

1

V teflonové pánvi, kterou můžete dát do trouby, rozpalte olej a opečte na něm brambory; trvá to asi dvanáct minut. Promíchávejte je, až zezlátnou. Přidejte cibulku i papriku a ještě chvilku smažte.

2

Vmíchejte kukuřici a tuňáka. Potom směs zalijte vajíčky a smažte na mírném ohni asi pět až osm minut, dokud vajíčka nezpevní. Vložte pod gril nebo do trouby rozpálené na 200 °C, aby povrch omelety zpevnil a zezlátl. Podávejte se salátem a kečupem.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč