Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Omeleta s tuňákem a kukuřicí
Omeleta s tuňákem
ZDROJ: ImageProfessionals
sdílet:

Omeleta s tuňákem a kukuřicí

5/5 Počet hodnocení: 3
Do hodiny Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1278 kcal
Bílkoviny 88 g
Sacharidy 78 g
Tuky 63 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Recept inspirovaný španělskou tortillou vykouzlí ve vaší kuchyni atmosféru slunného jihu.

Související recepty

Suroviny

olivový olej 1 PL
pokrájené
jarní cibulka 3 ks
nakrájená
tuňák (konzerva) 100 g
vejce 4 ks
velká, rozšlehaná
pepř
sůl

Postup

1

V teflonové pánvi, kterou můžete dát do trouby, rozpalte olej a opečte na něm brambory; trvá to asi dvanáct minut. Promíchávejte je, až zezlátnou. Přidejte cibulku i papriku a ještě chvilku smažte.

2

Vmíchejte kukuřici a tuňáka. Potom směs zalijte vajíčky a smažte na mírném ohni asi pět až osm minut, dokud vajíčka nezpevní. Vložte pod gril nebo do trouby rozpálené na 200 °C, aby povrch omelety zpevnil a zezlátl. Podávejte se salátem a kečupem.

Apetit magazín

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče
  • Tipy redakce

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče

Měkký kakaový korpus a spousta nadýchané šlehačky? To je tolik oblíbený dort Harlekýn. A právě ten byl tématem únorové výzvy Sladké trojky. My již známe vítěze a víme, jak se se zadáním popasovali naši čtenáři. Soutěž s finalisty...