Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Nejrychlejší rybí koláč na světě

Potřebujete zbystřit mozek? Dejte si makrelu, je plná omega-3 mastných kyselin, které napomáhají jeho vývoji.
Vydání: 2007/12
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
Vaření: 15 minut
P
Britská

Ingredience

    • 1 lžíce olivového oleje
    • 1 velká cibule, pokrájená
    • 400g konzerva pokrájených rajčat s bylinkami
    • 1–2 stroužky česneku
    • 100 ml rybího či zeleninového vývaru
    • 300 g uzené makrely
    • 50 g nasucho opražené strouhanky
    • 25 g parmazánu, jemně nastrouhaného
    • pepř

Příprava jídla

1. Rozpalte gril na nejvyšší teplotu. Ve velkém hrnci rozehřejte olej a pomalu na něm smažte cibuli asi pět minut, aby změkla. Přidejte konzervovaná rajčata, prolisovaný česnek a vývar, přiveďte k varu a na mírném plameni nechte pět minut probublávat. Ochuťte pepřem.

2. Uzenou makrelu natrhejte do hrnce, zamíchejte, pak směs nalijte do nízké zapékací misky a zasypte strouhankou i parmazánem. Grilujte pět minut, dokud koláč nebude bublat a nezezlátne.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář