Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,3 (11x)
18. 7. 2014
Zapečené rybí ragú
Apetit
Zapečené rybí ragú
Apetit


Snadné
< 30 min
4,3 (11x)

Krémová ragú z ryb, plodů moře nebo i z kuřecího masa zapékaná s kaší jsou typická pro Velkou Británii. Vyzkoušejte je i vy!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 810.25 kcal
  • Bílkoviny 32.5 g
  • Sacharidy 87.5 g
  • Tuky 35.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/3

Sedmero polévekVepřová játraBáječný sýrSladké rychlovky