Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Lososové kytičky

Koprové máslo dělá z lososové kytičky hotovou delikatesu. Chutná obzvlášť dobře také s mořskými rybami nebo s rostbífem.

Vydání: 2008/1
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 24 jednohubek
Doba přípravy: Do 20 minut
P
Chléb a pečivo Ostatní

Ingredience

    • 12 tenkých krajíčků tmavého chleba
    • koprové máslo
    • 180 g uzeného lososa v plátech
    • svazek čerstvého kopru

Příprava jídla

Krajíčky chleba natřete koprovým máslem a rozprostřete na ně lososa – pečlivě od kraje ke kraji. Pak vykrajujte kytičky. Použijte klasické vykrajovátko na cukroví, ideální je to s pěticentimetrovým průměrem. Nakonec jednotlivé jednohubky ozdobte čerstvým koprem.

Koprové máslo
Spojte 120 g másla, 60 g žervé, 1 lžičku citronové kůry, 1 lžíci citronové šťávy, po 2 lžících nasekané petrželky a kopru.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Kaviárový chlebíček

Tuňákový chlebíček

Šunkový chlebíček

Camembertový chlebíček

Pršutový chlebíček

Rajčatový chlebíček

Lososové domečky

Trojbarevné chuťovky

Mandarinkové opojení

Krevety na okurce

Sýrové míčky

Vajíčka s ančovičkou

Pistáciové kuličky

Tortilky s klobásou

Parmazánové loďky

Rajčatové špízy

Ovocný chlebíček

Krůtí chlebíček s křenem

Melounový chlebíček

REKLAMA

Přidat komentář