Koprové máslo dělá z lososové kytičky hotovou delikatesu. Chutná obzvlášť dobře také s mořskými rybami nebo s rostbífem.
Suroviny
chleba
12
plátků
tmavý
uzený losos
180
g
Na koprové máslo
máslo
120
g
kopr
1
svazek
čerstvý
krémový sýr
60
g
citronová kůra
1
ČL
citronová kůra
1
ČL
Postup
1
Krajíčky chleba natřete koprovým máslem, které vyrobíte smícháním uvedených surovin, a rozprostřete na ně lososa – pečlivě od kraje ke kraji. Pak vykrajujte kytičky. Použijte klasické vykrajovátko na cukroví, ideální je to s pěticentimetrovým průměrem.
2
Nakonec jednotlivé jednohubky ozdobte čerstvým koprem.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Kopr a losos: 31 receptů pro milovníky ryb(31 receptů )