
Tortilky s klobásou
Rychlá chuťovka, která zazáří nejen na mexickém večírku.
Vydání: 2008/1
Autor: redakce Apetitu
Počet porcí: 20 jednohubek
Ingredience
- 250 g choriza, nakrájeného na kostičky
- 1 avokádo, nakrájené na kostičky
- 2 rajčata, nakrájená na kostičky
- 1 červená cibule, nakrájená na kostičky
- olivový olej
- 2 lžičky balzamikového octa
- sůl a pepř
- svazeček nasekaného koriandru + lístky
- 1 kelímek zakysané smetany
- sáček mexických kukuřičných tortillových chipsů
Příprava jídla
Chorizo nasucho vysmažte na pánvi a nechte vychladnout. Přimíchejte avokádo, rajčata a cibuli, přidejte olej, ocet, sůl, pepř a koriandr. Směs rozdělte lžičkou na tortilly, ozdobte smetanou a lístkem koriandru.
Přidat komentář