Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.2/5 Počet hodnocení: 21
Do hodiny Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2342 kcal
Bílkoviny 121 g
Sacharidy 214 g
Tuky 80 g
Vláknina 61 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Sytá a vydatná polévka s dobrou uzeninou je chutná a vydatná. Nepohrdne jí ani žádný hladovec, který tvrdí, že polévka není pořádné jídlo.

Suroviny

olivový olej 1 PL
česnek 1 stroužek
vývar kuřecí 1 l
sůl
pepř
saturejka špetka
fazolky zelené 150 g
Na ozdobu
rajčata cherry
balzamikový ocet

Postup

1

V hrnci na lžíci olivového oleje dozlatova opékejte 200 g klobásy, na plátky. Ztlumte a přidejte 1 červenou cibuli a stroužek česneku, nadrobno. Opékejte další 3 minuty.

2

Zalijte litrem drůbežího vývaru. Osolte, opepřete, přidejte špetku saturejky a přiveďte k varu.

3

Vsypte 2 konzervy bílých fazolí, slitých, 150 g zelených fazolek, pokrájených, a vařte asi 4 minuty doměkka.

4

Ozdobte třešňovými rajčátky a balzamikem.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/3

Apetit magazín