Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Plněné žampiony s ořechy

Žampiony zapečené se sýrem a ořechy podávajte nejlépe jako předkrm.

Vydání: 2009/1
Autor:
Hodnocení:
14 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 20 minut
PT10M
Pečení 0:10
Z plechu Středomořská

Ingredience

    • 4 větší žampiony
    • 100 g gorgonzoly nebo sýra s modrou plísní
    • 25 g vlašských ořechů
    • 4 větvičky tymiánu
    • bylinkové máslo nakrájené na kousky
    • rukola k servírování

Příprava jídla

1 Troubu předehřejte na 200 °C . Houby dejte na pečicí plech, do kloboučků kolem třeně napěchujte sýr, ořechy, tymián a máslo a dejte je na 10 minut do trouby – sýr se začne roztékat a houby změknou.

2 Na talíř rozložte rukolu a na ni dejte pečené houby.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Menu z vlašských ořechů

Menu z vlašských ořechů

Party chuťovky

Mix olivy

Vepřové won ton

Grilované sardinky

Krůtí kuličky

Tuňákové trojhránky

Španělské koláčky

Minifrittata

Papriky s chorizem

Žebírka na bourbonu

Všestranné ořechy. Odkud pocházejí, čím nám prospívají a co s nimi v kuchyni?

Přidat komentář