0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
plnene zampiony
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.1/5 Počet hodnocení: 17
Do 20 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1599 kcal
Bílkoviny 54 g
Sacharidy 233 g
Tuky 51 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Žampiony zapečené se sýrem a ořechy podávajte nejlépe jako předkrm.

Suroviny

větší
či jiný sýr s modrou plísní
vlašské ořechy 25 g
tymián 4
k servírování

1 Troubu předehřejte na 200 °C . Houby dejte na pečicí plech, do kloboučků kolem třeně napěchujte sýr, ořechy, tymián a máslo a dejte je na 10 minut do trouby – sýr se začne roztékat a houby změknou.

2 Na talíř rozložte rukolu a na ni dejte pečené houby.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/1

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa

Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny,...
Co je cmunda po kaplicku a jak ji správně přichystat
  • Zajímavosti

Co je cmunda po kaplicku a jak ji správně přichystat

Cmunda po kaplicku patří mezi hospodské evergreeny. Bramborák s uzeným masem a kysaným zelím v hostinci dokonce vznikl. Navíc si získal takovou oblibu, že si ho lidé začali připravovat i doma. Pojďme oprášit tuto specialitu...