Koprovka

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Koprovka

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

3 lzice hladke mouky, 3 lzice masla, 200 ml smetany, 500 ml zeleninoveho vyvaru, cukr, bily vinny ocet, sul, suseny kopr kopr
Z masla a mouky pripravime jisku, kterou zalijeme vyvarem. Vse dobre proslehame a cca 20 minut provarime. Pote pridame trochu soli, smetanu, cukr a kopr. Dochutime vinnym octem a prohrejeme. Podavame s bramborem nebo hrnickovym knedlikem. Ziji v zahranici, kde v tuto rocni dobu cerstvy ani sterilovany kopr neni mozne sehnat, proto jsem zkusila variantu s koprem susenym. Stejne dobre, vyrazne.
Autor: lucasinka

Obchod Apetit