Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,9 (14x)
13. 12. 2018
Hovězí maso v koprové omáčce
Apetitonline.cz
Hovězí maso v koprové omáčce podle Ondřeje Slaniny
Apetitonline.cz


Velmi snadné
< 20 min
3,9 (14x)

Vůně kopru navozuje domácí pohodu. To je bez debat. A když maminka v hrnci Tefal ClipsoMinut' Duo připravuje svou dokonalou koprovku, hustou tak akorát, těší se i brácha. Nejdůležitější ingrediencí je samozřejmě kopr, který už léta roste u dědy na zahrádce. Ten je nejlepší!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 porce

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 porce

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4336 kcal
  • Bílkoviny 164 g
  • Sacharidy 404 g
  • Tuky 220 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Týdenní úsporná kuchařka 14. díl: Na řepné ,pelmeně‘ s koprem a zakysanou smetanou jen tak nezapomenete

Autor: Komerční prezentace, z vydání Apetit Hovězí maso v koprové omáčce podle Ondřeje Slaniny

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Španělský ptáček podle Honzy Punčocháře

Víkend s Apetitem: v dobré společnosti! Uvařte si menu podle slavných kuchařů i osobností, které milují jídlo

Proč si o víkendu nedopřát snídani jako Elvis, předkrm podle Pohlreicha a sladkou tečku od Heleny Fléglové? Sestavili jsme pro vás víkendové menu, ve kterém se potkáte nejen s ikonami gastronomie, ale i s recepty, které se zapsaly do kuchařských dějin. Pocta skvělému jídlu – a inspirace pro váš stůl. Uvařte si doma jako slavní. Třeba jen tak. Pro radost.