Náš food stylista Marek Všetečka zvládne uvařit dokonalou koprovou omáčku i poslepu. Nebo třeba na pódiu před zraky stovek diváků jako to předvedl na Apetit pikniku. Oblíbenou klasiku s pošírovaným vejcem připravil rovnou se třemi přílohami – šťouchanými bramborami, knedlíčky a polentou. Všechny porce zmizely rychleji, než bys řekl švec! A všichni se shodli na jediném – lepší koprovku ještě nejedli.
Videorecept
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na polentu
Na knedlíčky
Dále k podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1620.25 kcal
- Bílkoviny 66.5 g
- Sacharidy 143.25 g
- Tuky 78.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2022/8
Na co se můžete těšit v srpnovém čísle Apetitu plném žhavých letních receptů? Připravili jsme pro vás rychlé prázdninové večeře, pětici osvěžujících receptů, které vás během vlny veder zaručeně ochladí, a dechberoucí zmrzlinové dezerty. A protože je sezona grilování v plném proudu, máme pro vás i jídla z grilu, která můžete jíst od rána do večera. Společně se také vypravíme na gurmánský výlet do Středomoří a od kuchaře Chateau Trnová, Jana Sommera, se krok za krokem naučíme upéct luxusní plněný králičí hřbet. Pokud si stejně jako my neumíte představit prázdniny bez rtů modrých od borůvek, potěší vás sladké borůvkové recepty. Barevnou letní úrodu zavaříme, naložíme, zamrazíme či usušíme na zimu. Srpnový Apetit je v prodeji od 14. 7. 2022. Apetit, napsáno s chutí.