Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,4 (16x)
9. 8. 2023
Koprová omáčka z Apetit pikniku
Apetit
Koprová omáčka z Apetit pikniku
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,4 (16x)

Náš food stylista Marek Všetečka zvládne uvařit dokonalou koprovou omáčku i poslepu. Nebo třeba na pódiu před zraky stovek diváků jako to předvedl na Apetit pikniku. Oblíbenou klasiku s pošírovaným vejcem připravil rovnou se třemi přílohami – šťouchanými bramborami, knedlíčky a polentou. Všechny porce zmizely rychleji, než bys řekl švec! A všichni se shodli na jediném – lepší koprovku ještě nejedli. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na polentu

Na knedlíčky

Dále k podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1620.25 kcal
  • Bílkoviny 66.5 g
  • Sacharidy 143.25 g
  • Tuky 78.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/8

Na co se můžete těšit v srpnovém čísle Apetitu plném žhavých letních receptů? Připravili jsme pro vás rychlé prázdninové večeře, pětici osvěžujících receptů, které vás během vlny veder zaručeně ochladí, a dechberoucí zmrzlinové dezerty. A protože je sezona grilování v plném proudu, máme pro vás i jídla z grilu, která můžete jíst od rána do večera. Společně se také vypravíme na gurmánský výlet do Středomoří a od kuchaře Chateau Trnová, Jana Sommera, se krok za krokem naučíme upéct luxusní plněný králičí hřbet. Pokud si stejně jako my neumíte představit prázdniny bez rtů modrých od borůvek, potěší vás sladké borůvkové recepty. Barevnou letní úrodu zavaříme, naložíme, zamrazíme či usušíme na zimu. Srpnový Apetit je v prodeji od 14. 7. 2022. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Jana Kopecká

Šéfredaktorka Apetitu Jana Kopecká: Karbanátky už dělám jedině podle dědy Bohouše, v časové tísni mám tendenci točit dokola to samé

Jana stojí v čele Apetitu od ledna roku 2022, předtím krátce působila jako jeho editorka. S tematikou jídla se ale setkávala už dříve, kdy se jako novinářka věnovala zdravému životnímu stylu a stravování. Nejzdravější jí nakonec přijde přístup v redakci Apetitu: Jí se úplně všechno v přiměřeném množství. Janu jsme při příležitosti narozenin časopisu krátce vyzpovídali a zjistili, které recepty jsou její absolutní srdcovkou.