Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Středomořská rybí polévka

Cuketa, fenykl, lahodný vývar a k tomu ryba. Polévku můžete ozdobit chilli pastou smíchanou se zakysanou smetanou.

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 30 minut
PT10M
Vaření 0:10
Polévka Italská

Ingredience

    • 400 ml rybího či zeleninového vývaru
    • 400 g neapolské omáčky
    • 1 fenykl
    • 2 malé cukety
    • 200 g masa z pevné bělomasé ryby
    • chilli pasta
    • zakysaná smetana
    • sůl

Příprava jídla

1 400 ml rybího či zeleninového vývaru, asi 400 g neapolské omáčky na těstoviny (Otma, Panzani) a 1 fenykl, jemně pokrájený, zahřívejte v hrnci asi 3 minuty.

2 Přisypte 2 malé cuketky, na plátky, a vařte další 2 minuty. Přidejte 200 g masa z pevné bělomasé ryby, nakrájené na 4cm kostky, a pod bodem varu bez míchání, vařte‘ asi 4 minuty, až bude maso hotové.

3 Opatrně vmíchejte hrst čerstvé bazalky a případně dosolte. Můžete ozdobit chilli pastou smíchanou se zakysanou smetanou a špetkou soli.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Polévka s lososem a whisky

Jehněčí polévka s kuskusem

Česnekovo-šafránová polévka

Mrkvová polévka s koriandrem

Salsa jako polévka

Brokolicová polévka

Květáková polévka s knedlíčky

Milionová polévka

Lososová krémová polévka

Cizrnová polévka

Blesková minestrone

Pórková polévka

Tomatová polévka s pestem

Špenátová polévka s pórkem

Kuřecí polévka s mrkví

Krémová ředkvičková polévka

Fazolová polévka s těstovinami

Nudlová polévka s krevetami

Balkánská polévka se zeleninou

Arabská polévka s cizrnou a špenátem

Polévka s batáty a kozím sýrem

REKLAMA

Přidat komentář