Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Salát s fazolemi, fazolkami, tuňákem a olivami

K létu samozřejmě patří saláty. Smíchejte tuňáka, fazolky a bylinky a máte hotovou večeři.
Vydání: 2009/8
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
Vaření 3 minuty
P
Salát Středomořská

Ingredience

    • 40 g lístků hladkolisté petrželky, nasekaných nahrubo
    • 75 g černých oliv bez pecek, nasekaných nahrubo
    • 1 dávka základní rajčatové omáčky
    • 400 g zelených fazolových lusků, krátce povařených v páře nebo ve vodě
    • 400g konzerva bílých fazolí, slitá a propláchnutá
    • 2 konzervy tuňáka po 160–200 g, slité
    • mořská sůl a čerstvě drcený černý pepř

Příprava jídla

1 Všechny přísady lehce promíchejte v míse.

2
Rozdělte na talíře, podle chuti osolte a/nebo opepřete.

3 Podávejte.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Letní špagety s rajčaty, kozím sýrem a fazolkami

Přidat komentář