Ze zbylého kuřecíh masa připravíte luxusní večeři nebo oběd od krabičky.
Suroviny
brambory
750
g
nové
fazolky zelené
150
g
očištěné, přepůlené
majonéza
125
ml
bazalkové pesto
70
ml
paprika kapie
250
g
zbavené semínek, na větší kusy
pečené
Postup
1
750 g nových brambor uvařte v osolené vodě doměkka (pozor, ať je nerozvaříte); na poslední 3 minuty přidejte 150 g zelených fazolek, očištěných a přepůlených. Slijte a nechte chvíli vychladnout. Pak brambory nakrájejte na silnější plátky. V míse promíchejte 125 ml majonézy a 70 ml bazalkového pesta. Přidejte 250 g kapie, zbavené semínek a rozkrájené na větší kusy, brambory a fazolky. Promíchejte a podávejte s pečeným kuřecím masem.