0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Pro 2 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1973 kcal
Bílkoviny 22 g
Sacharidy 173 g
Tuky 127 g
Vláknina 11 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ze zbylého kuřecíh masa připravíte luxusní večeři nebo oběd od krabičky.

Suroviny

brambory 750 g
nové
fazolky zelené 150 g
očištěné, přepůlené
majonéza 125 ml
bazalkové pesto 70 ml
paprika kapie 250 g
zbavené semínek, na větší kusy
kuře
pečené

750 g nových brambor uvařte v osolené vodě doměkka (pozor, ať je nerozvaříte); na poslední 3 minuty přidejte 150 g zelených fazolek, očištěných a přepůlených. Slijte a nechte chvíli vychladnout. Pak brambory nakrájejte na silnější plátky. V míse promíchejte 125 ml majonézy a 70 ml bazalkového pesta. Přidejte 250 g kapie, zbavené semínek a rozkrájené na větší kusy, brambory a fazolky. Promíchejte a podávejte s pečeným kuřecím masem.

 

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit