Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Chléb s okurkami a makrelou

Klasický anglický okurkový sendvič podávaný k čaji jsme vylepšili aromatickou uzenou rybou.

Vydání: 2011/5
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P

Ingredience

    • 125 g uzené makrely nebo pstruha
    • 125 g tučného tvarohu
    • 2 šalotky, nasekané nadrobno
    • 1 lžička křenu + 1 lžička citronové šťávy
    • sůl a čerstvě mletý pepř
    • 4–8 oválných plátků tmavého chleba
    • 1/2 salátové okurky, na tenké plátky
    • pažitka na ozdobení

Příprava jídla

1 Rybu zbavte kůže a vykostěte. Promíchejte s tvarohem, šalotkou, křenem, citronovou šťávou, osolte a opepřete. Plátky chleba poklaďte plátky okurky a na ně navršte tvarohovou směs. Ozdobte pažitkou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Okurková salsa

Šunkové hrnečky

Pikantní zapečené housky

Ciabatta s pečeným česnekem

Lisovaný letní sendvič

Sendvič se ztraceným vejcem a špenátem

Řecký chléb

Trojitý lososový sendvič

Obložený chléb Caesar

Chleba s houbami a olivovou gremolatou

Sendvič s řapíkatým celerem a ořechy

Přidat komentář