0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 457 kcal
Bílkoviny 37 g
Sacharidy 27 g
Tuky 21 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Klasický anglický okurkový sendvič podávaný k čaji jsme vylepšili aromatickou uzenou rybou.

Suroviny

makrela 125 g
uzená, nebo lze nahradit pstruhem
tvaroh 125 g
tučný
šalotka 2 ks
nadrobno
křen 1 ČL
citronová šťáva 1 ČL
sůl
pepř mletý
chleba tmavý 4 ks
oválný tvar
okurka ½ ks
na tenké plátky
pažitka
na ozdobu

1 Rybu zbavte kůže a vykostěte. Promíchejte s tvarohem, šalotkou, křenem, citronovou šťávou, osolte a opepřete. Plátky chleba poklaďte plátky okurky a na ně navršte tvarohovou směs. Ozdobte pažitkou.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/5

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa

Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny,...