Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

koprovka

Popis receptu: 
Koprová omáčka s hovězím masem 4 porce: 800 g zadního hovězího 100 g slaniny 250 ml bílého vína 6 lžic másla 3 lžíce hladké mouky svazek kopru šťáva z jednoho citronu lžička soli špetka pepře 2 lžíce cukru 250 ml smetany (33%) Maso prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme. Zalijeme vínem, přidáme máslo a pečeme při 200 °C. Během pečení maso otáčíme. Po 15 minutách snížíme teplotu na 170 °C a za občasného podlévání pečeme asi 80 minut. Na rozpuštěném másle orestujeme mouku. Přišleháme asi 250 ml výpeku z masa. Přidáme sůl, nasekaný kopr, citrónovou šťávu, pepř, cukr a povaříme. Asi po 10 minutách přidáme smetanu a jen lehce prohřejeme.
Autor: Felix Fatka
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    Koprová omáčka s hovězím masem 4 porce: 800 g zadního hovězího 100 g slaniny 250 ml bílého vína 6 lžic másla 3 lžíce hladké mouky svazek kopru šťáva z jednoho citronu lžička soli špetka pepře 2 lžíce cukru 250 ml smetany (33%) Maso prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme. Zalijeme vínem, přidáme máslo a pečeme při 200 °C. Během pečení maso otáčíme. Po 15 minutách snížíme teplotu na 170 °C a za občasného podlévání pečeme asi 80 minut. Na rozpuštěném másle orestujeme mouku. Přišleháme asi 250 ml výpeku z masa. Přidáme sůl, nasekaný kopr, citrónovou šťávu, pepř, cukr a povaříme. Asi po 10 minutách přidáme smetanu a jen lehce prohřejeme.

Příprava jídla

Koprová omáčka s hovězím masem 4 porce: 800 g zadního hovězího 100 g slaniny 250 ml bílého vína 6 lžic másla 3 lžíce hladké mouky svazek kopru šťáva z jednoho citronu lžička soli špetka pepře 2 lžíce cukru 250 ml smetany (33%) Maso prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme. Zalijeme vínem, přidáme máslo a pečeme při 200 °C. Během pečení maso otáčíme. Po 15 minutách snížíme teplotu na 170 °C a za občasného podlévání pečeme asi 80 minut. Na rozpuštěném másle orestujeme mouku. Přišleháme asi 250 ml výpeku z masa. Přidáme sůl, nasekaný kopr, citrónovou šťávu, pepř, cukr a povaříme. Asi po 10 minutách přidáme smetanu a jen lehce prohřejeme.
REKLAMA

Přidat komentář