Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Punč s lesním ovocem

To, zda ovoce zalijete sladším, či sušším šumivým vínem, záleží jednak na vaší chuti, jednak na vyzrálosti a šťavnatosti plodů.

Vydání: 2011/7
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do 10 minut
+ doba na odležení
PT10M
Příprava 0:10
Nápoj

Ingredience

    • 250 g jahod, omytých, očištěných a nakrájených na plátky
    • 150 g borůvek, očištěných
    • 120 g malin, očištěných
    • 1 zralá broskev nebo nektarinka, nakrájená na tenké měsíčky
    • hrst listů čerstvé meduňky
    • 185 ml broskvové, meruňkové či třešňové pálenky
    • 750 ml růžového šumivého vína, vychlazeného

Příprava jídla

1 Všechno ovoce vložte do skleněného džbánu nebo mísy, přidejte listy meduňky a zalijte destilátem. Překryjte fólií a nechte hodinu stát v lednici. Potom dolijte dobře vychlazeným sektem, případně ledem a podávejte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Domácí grapefruitová limonáda

Brusinkový punč s banány & ananasem

Campari punč s citrusy & jahodami

Střik s okurkou & ginem

Zázvorovo-jablečná limonáda

Ledový čaj s blumami & tymiánem

Bílá sangria s hroznovým vínem

Sodovka s limetou & jalapeño papričkou

9 osvěžujících nápojů

Zahřejte se lahodným domácím punčem

Přidat komentář