Se zmrzlou rukou zacházejte opatrně, často se jí lámou prsty! Raději si zamrazte dvě.
Suroviny
Postup
V hrnci s těžkým dnem přiveďte k varu cukr, 70 ml vody a veškeré koření. Až se cukr rozpustí, přiklopte a nechte mírně bublat pět minut.
Nezakryté nechte hodinu chladnout.
Před podáváním sceďte nápoj do průhledné mísy, dolijte ciderem, rumem, džusem a minerálkou a ozdobte umrlčí rukou.
NĚCO NAVÍC
Jak vyrobíte umrlčí ruku? Do jednorázové rukavice bez talku nebo jiného prášku uvnitř nalijte studenou vodu, dobře zagumičkujte nebo zavažte a dejte mrazit. Při ukládání ruky do mrazáku myslete na to, že jak ruku položíte, v takové podobě ji pak i vyjmete. Před podáváním opatrně odstraňte rukavici a led vložte do punče. Do nádoby můžete přidat i jiné hrozivé dekorace.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Halloweenské pečení aneb nápady na strašidelně dobré pohoštění pro děti i dospělé(17 receptů )
- Strašidelná party(10 receptů )
- 15 receptů na lahodné punče, které vás zahřejí(15 receptů )
- Strašidelné menu (nejen) pro děti: 16 receptů na halloweenskou party(16 receptů )
- Punč: Připravte si nejstarší koktejl na světě na 12 způsobů! Na vánoční večírek i doma k televizi(12 receptů )