Se zmrzlou rukou zacházejte opatrně, často se jí lámou prsty! Raději si zamrazte dvě.
1 V hrnci s těžkým dnem přiveďte k varu cukr, 70 ml vody a veškeré koření. Až se cukr rozpustí, přiklopte a nechte mírně bublat pět minut.
2 Nezakryté nechte hodinu chladnout.
3 Před podáváním sceďte nápoj do průhledné mísy, dolijte ciderem, rumem, džusem a minerálkou a ozdobte umrlčí rukou.
NĚCO NAVÍC
Jak vyrobíte umrlčí ruku? Do jednorázové rukavice bez talku nebo jiného prášku uvnitř nalijte studenou vodu, dobře zagumičkujte nebo zavažte a dejte mrazit. Při ukládání ruky do mrazáku myslete na to, že jak ruku položíte, v takové podobě ji pak i vyjmete. Před podáváním opatrně odstraňte rukavici a led vložte do punče. Do nádoby můžete přidat i jiné hrozivé dekorace.