
Kuřecí placičky s citronovou trávou
Karbanátky z mletého kuřecího masa s osvěžující citronovou chutí.
Vydání: 2009/5
Autor: redakce Apetitu
Ingredience
- 500 g mletého kuřecího masa
- 2 lžíce citronové trávy, nakrájené nadrobno (lze nahradit strouhanou citronovou kůrou)
- 2 čerstvé zelené chilli papričky, zbavené semen a nakrájené nadrobno
- 1 vejce
- sůl
- olej
- blanšírované zelené fazolky, vařené rýžové nudle, lístky máty a koriandru
K PODÁVÁNÍ
Příprava jídla
1 Všechny suroviny kromě oleje promíchejte. Vytvarujte placičky, potřete je olejem a grilujte 2–3 minuty po každé straně, až jsou zcela propečené. Podávejte s blanšírovanými zelenými fazolkami a s vařenými rýžovými nudlemi, posypanými lístky máty a koriandru.
Přidat komentář