Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Salát z dýně a červené řepy

Zelenina z grilu má mnoho podob. Díky ricottě zasytí.
Vydání: 2009/5
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Salát Středomořská

Ingredience

  • 500 g dýně
  • olivový olej
  • mořská sůl a čerstvě mletý pepř
  • 240 g nakládané červené řepy
  • 1 balení čerstvého listového špenátu
  • 250 g ricotty
  • hrst piniových oříšků
  • 1 lžíce červeného vinného octa

Příprava jídla

Plátky dýně potřete olivovým olejem, osolte, opepřete a grilujte 4–5 minut z každé strany. Smíchejte se zbývajícími přísadami. Podle chuti osolte mořskou solí a zakápněte olivovým olejem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Žampiony s česnekem

Sójovo-zázvorová žebírka

Balzamikové jehněčí na rozmarýnu

Grilovaná kuřecí tortilla

25 skvělých jídel z grilu

REKLAMA

Přidat komentář