Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Smetanová bramborová kaše

Ve Francii by se k lososovi se šampaňskou omáčkou podávalo jen pečivo, vy si ho můžete dát s bramborovou kaší nebo bramborami vařenými v páře.
Vydání: 2012/12
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
Vaření: 20 minut
P
Zelenina Francouzská

Ingredience

    • 600 g brambor (varný typ C)
    • 150 ml smetany ke šlehání
    • asi 1cm plátek másla
    • sůl

Příprava jídla

Brambory oloupejte a v osolené vodě je uvařte doměkka; trvá to 20 minut. Slijte je, přilijte k nim ohřátou smetanu a rozpuštěné máslo, podle chuti dosolte a vyšlehejte dohladka. Podávejte teplé s lososem se šampaňskou pěnou (recept).

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Kaštanový krém s hříbky

Filet z lososa se šampaňskou pěnou & romanesco

Citrusy ve vinném želé

REKLAMA

Přidat komentář