Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1749 kcal
Bílkoviny 15 g
Sacharidy 119 g
Tuky 133 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Ve Francii by se k lososovi se šampaňskou omáčkou podávalo jen pečivo, vy si ho můžete dát s bramborovou kaší nebo bramborami vařenými v páře.

Suroviny

varný typ C
plátek
sůl

Postup

1

Brambory oloupejte a v osolené vodě je uvařte doměkka; trvá to 20 minut. Slijte je, přilijte k nim ohřátou smetanu a rozpuštěné máslo, podle chuti dosolte a vyšlehejte dohladka. Podávejte teplé s lososem se šampaňskou pěnou (recept).

Apetit magazín

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu
  • Tipy a triky

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu

Jahodový, višňový, malinový, meruňkový, rybízový nebo třeba švestkový. Příprava domácích džemů je na spadnutí, a tak není divu, že se v obchodech opět poohlížíme po vhodných želírovacích prostředcích. Pokud se zavařováním džemů a marmelád...