Celerovo-bramborová kaše je plnohodnotnou alternativou k té klasické. Celer dodá bramborové kaši skvělou chuť a lehce oříškový nádech. Svoji fintu však raději hostům neprozrazujte. Bramborovo celerové pyré podávejte společně s pečeným masem a zalijte ho výpekem.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 436.5 kcal
- Bílkoviny 5.75 g
- Sacharidy 38.75 g
- Tuky 27.25 g
Postup přípravy
Autor: Stanislava Moravcová ml, z vydání Apetit 2008/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/11
Listopad 2008