Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Pětkrát pečená jablka

Pětkrát pečená jablka

Zapečte si podzimní jablíčka. Tepelnou úpravou příjemně změknou a zvýrazní se jejich sladkost. Doplňte je o voňavé koření, med a marcipán, krémové mascarpone nebo je třeba posypte křupavými oříšky. Pečená jablka vám budou chutnat, obzvlášť teď v sychravých listopadových dnech.
8. 11. 2010 | Autor: redakce Apetitu

Související

Pečená jablíčka s datlemi

Jednoduché a naprosto delikatesní.

Překvapivá historie štrúdlu

Je nedílnou součástí české kuchyně, ale nárokují si ho Rakušané. K jeho přípravě je důležité listové těsto, ačkoli...

Pravidla moštárny aneb Jak na domácí jablečný mošt?

Sezona jablek je v plném proudu a vy nevíte, jak nadměrnou sklizeň zužitkovat? Pokud už nechcete po sto prvé péct...
REKLAMA

Přidat komentář