Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
5 nápadů, jak využít švestková povidla

5 nápadů, jak využít švestková povidla

Čeká na vás doma plný koš švestek? Máme pro vás recept na povidla bez míchání a k tomu pět dobrot z nich.
9. 8. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Nejprve uvařte plný hrnec povidel. Podle našeho receptu pro vás bude jejich příprava naprosto bezpracná a jednoduchá. Nakoupíte kopu švestek, vypeckujete je, dáte do hrnce, zasypete kilem cukru, zalijete čtvrtlitrem octa a to je všechno. Povidla se na mírném ohni uvaří sama i bez míchání. Vyzkoušejte náš jednoduchý recept.

A co potom s povidly? Pokud je uchráníte před nenechavci, kterým nebude stačit jen hrnec k vylízání, můžete s nimi plnit tradiční kynuté buchty, povidlové taštičky nebo připravit sladkokyselé čatní, které skvěle ladí k sýrům a tmavému chlebu.

5× recept s povidly:



Připravila Jana Kopřivová




REKLAMA

Přidat komentář