Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,2 (195x)
13. 5. 2016
Povidloň
Apetit
Povidloň
Apetit


Snadné
< 90 min
4,2 (195x)

Povidloň – dokud ho neochutnáte, nepochopíte, čím nás tenhle moučník dostal do kolen! Mezi dva pláty upečeného odpalovaného těsta nanesete vrstvu rumových švestkových povidel a tvarohový krém se šlehačkou. Luxusní vzhled a dokonalá souhra chutí a barev dělá z tohoto moučníku opravdovou delikatesu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 12 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 12 osob

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7849 kcal
  • Bílkoviny 263 g
  • Sacharidy 882 g
  • Tuky 340 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(195 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Jemné pudinkové řezy

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/10

Dary podzimuCesta z městaMilované řízkyTo nejlepší z ČeskoslovenskaMák a povidlaSladkovodní rybyJelení maso