Povidloň – dokud ho neochutnáte, nepochopíte, čím nás tenhle moučník dostal do kolen! Mezi dva pláty upečeného odpalovaného těsta nanesete vrstvu rumových švestkových povidel a tvarohový krém se šlehačkou. Luxusní vzhled a dokonalá souhra chutí a barev dělá z tohoto moučníku opravdovou delikatesu.
Suroviny
Pro 12 osob
Suroviny
Pro 12 osob
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 7849 kcal
- Bílkoviny 263 g
- Sacharidy 882 g
- Tuky 340 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/10
Dary podzimuCesta z městaMilované řízkyTo nejlepší z ČeskoslovenskaMák a povidlaSladkovodní rybyJelení maso