Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,3 (68x)
21. 3. 2016
Valašské frgále
Apetit
Valašské frgále
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
4,3 (68x)

Tenoučké kynuté těsto a spousta voňavé náplně – to jsou frgály, typické koláče z Valašska. Můžete zkusit i tvarohovou, makovou nebo ořechovou náplň, ale podle nás je nejlepší hrušková! Recept na valašské frgále hravě zvládnete, postup jsme rozepsali do nejmenších detailů.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 koláče

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 koláče

Na náplň

Na drobenku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2933.5 kcal
  • Bílkoviny 46.5 g
  • Sacharidy 376 g
  • Tuky 128.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(68 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Nejlepší kynuté buchty

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006