Tenoučké kynuté těsto a spousta voňavé náplně – to jsou frgály, typické koláče z Valašska. Můžete zkusit i tvarohovou, makovou nebo ořechovou náplň, ale podle nás je nejlepší hrušková! Recept na valašské frgále hravě zvládnete, postup jsme rozepsali do nejmenších detailů.
Suroviny
2 koláče
Suroviny
2 koláče
Na náplň
Na drobenku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2933.5 kcal
- Bílkoviny 46.5 g
- Sacharidy 376 g
- Tuky 128.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/3
Březen 2006