Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,2 (253x)
27. 9. 2018
Litý kynutý koláč
Apetit
Litý kynutý koláč
Apetit


Snadné
< 90 min
4,2 (253x)

Nejjednodušší kynutý koláč, který známe. Jediné, co potřebujete, je čas: než koláč vykyne, než se upeče a než vychladne alespoň natolik, abyste si nespálili jazyk. Litý kynutý koláč s ovocem a drobenkou je klasika, která neomrzí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1 plech

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1 plech

Na marcipánovou drobenku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3771 kcal
  • Bílkoviny 87 g
  • Sacharidy 435 g
  • Tuky 187 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(253 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Nejlepší borůvkový koláč

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/10

Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd

Související články