0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby se máslo snadno roztíralo

maslo
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Máte dokonale vychlazené máslo a chcete si okamžitě namazat chleba?

 

Vezměte si na pomoc škrabku s příčnou rukojetí. Tou se vám podaří bez problémů nakrájet z másla tak tenké plátky, že se hned podvolí roztírajícímu noži.

 

Související články

Jak na to: šalvějové máslo
  • Tipy a triky

Jak na to: šalvějové máslo

Hebké a voňavé lístky šalvěje umějí dodat jídlu jedinečný šmrnc. Sluší rybám, drůbeži, tučným masům, paštikám i těstovinám. ...
Jak poznat změklé máslo
  • Tipy a triky

Jak poznat změklé máslo

Najdete ho v receptech na koláče, sušenky či krémy. Co si představit pod pojmem změklé máslo?   ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit