< 120 min
3,8
Řecká musaka
< 50 min
3,8
Zapečený květák s bramborami
< 30 min
4,5
Zapečené těstoviny s brokolicí
< 25 min
4,3
Plněné žampiony
< 45 min
4,5
Šunkofleky se slaninou
< 90 min
4,1
Rychlé zapečené těstoviny
< 50 min
4,5
Musaka s cuketou
< 60 min
4,2
Zapečené brambory s kuřecím masem a nivou
< 45 min
4,4
Cuketový nákyp se šunkovým salámem
< 60 min
4,0
Francouzské brambory
< 45 min
4,2
Zapečené lilky po italsku
< 45 min
4,1
Zapečená brokolice
< 60 min
4,2
Těstoviny zapečené s mozzarellou a rajčaty
< 60 min
3,9
Zapečené brambory s mletým masem
> 60 min
4,3
Koložvárska kapusta (Kološvárské zelí)
< 60 min
4,3
Kološvárské zelí
< 50 min
4,4
Zapečené brambory se špenátem a bešamelem
< 30 min
4,2
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
< 30 min
4,3
Zapečený patison a hokkaido
< 45 min
4,2
Zapečené těstoviny se žampiony
< 60 min
4,5
Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)
< 50 min
4,4
Zapékané palačinky se špenátem a sýrem
< 60 min
3,9
Zapečené noky se sýrem a kuřetem
< 60 min
4,1
Květák zapečený s paprikami a smetanou
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem