Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Italský sendvič de luxe
Italský sendvič de luxe
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Italský sendvič de luxe

5/5 Počet hodnocení: 5
Do 20 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 11058 kcal
Bílkoviny 720 g
Sacharidy 223 g
Tuky 835 g
Vláknina 9 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Chcete si z obyčejného posezení v parku nebo u rybníka udělat výlet za hranice všedních dnů? V tom případě jste nalistovali ten správný recept!

Suroviny

čerstvé
olivová pasta 4 PL
tapenáda z černých oliv
salám 8 plátky
pikantní italský
prosciutto 8 plátků
sýr 200 g
provolone, nastrouhaný
natrhané
sušená rajčata 100 g
v oleji, okapaná a nakrájená
rukola 1 hrst
bazalkové pesto 4 PL

Postup

1

Ciabatty podélně rozpulte. Spodní části potřete vždy lžící olivové tapenády. Navrch dejte po 2 plátcích pikantního italského salámu a prosciutta, na ně rovnoměrně rozdělte oba sýry, sušená rajčata a rukolu. Přiklopte horními polovinami ciabatty potřenými bazalkovým pestem.

2

Zapečte v panini toustovači nebo kontaktním grilu, aby se sýry úplně roztekly a ciabatta pěkně zezlátla. Před zabalením nechte sendviče zchladnout.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2020/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2020/6

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...