0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

34. úkol: Hliník

34. úkol: Hliník
sdílet:
Používáte k vaření a grilování alobal? Pak pro vás bude dnešní úkol hračka.

Hliník se odstěhoval do Humpolce. Což je skvělé, protože v Humpolci se právě s Velkou prázdninovou výzvou nacházíme, takže můžeme pana Hliníka náležitě uctít dnešním stylovým úkolem.

Připravte něco v alobalu. Způsob tepelné úpravy je jen a pouze na vás, stejně tak obsah alobalového balíčku. Podmínkou je, že to bude teplé, a to vzdor stávajícím horkům. Výzva je výzva!

Inspirujte se!

 
Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit