Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pizza s chorizem a rukolou

Pizza s chorizem a rukolou

Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Pro 2 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 902 kcal
Bílkoviny 55 g
Sacharidy 53 g
Tuky 51 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Chorizo je dokonale multifunkční dobrota.

Související recepty

Suroviny

hotové
rajčatová passata - pyré 3 PL
na pizzu, hotová
na plátky
kapary 1 PL
1 hrst
třešňová rajčátka přepůlená
rukola 1 hrst
olivový olej
na pokapání

Postup

1

1 Těsto připravte podle návodu na obalu na plech vyložený pečicím papírem. Navrch rozetřete omáčku a nechte nakynout na teplém místě cca 5 minut.

2 Rozehřejte troubu na 240 °C. Chorizo opékejte 2–3 minuty na pánvi, dokud nezačne být křupavé.

3 Na těsto naneste chorizo, kapary a rajčata, pečte 12–15 minut, dokud těsto nebude hotové. Pak posypte rukolou a pokapejte olivovým olejem. Okamžitě podávejte, aby rukola na horké pizze nezavadla.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/7

Apetit magazín