Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Česká kuchyně – bramboráky a jiné dobroty

Česká kuchyně – bramboráky a jiné dobroty
ZDROJ: Apetit

Jde to i bez masa (i když kousek slaniny či pár kostiček uzeného také neuškodí). Česká kuchyně nabízí spoustu výborných jídel z brambor, hub, obilovin či luštěnin, která v našem výběru nemůžeme vynechat. Kdo totiž nikdy neuždiboval křupavé konečky bramboráku ještě žhavé, jak ho maminka právě sundala z pánve, snad ani nemohl vyrůst v Česku. Moderní variantou tradičních bezmasých jídel je smažený sýr, jehož vítězné tažení restauracemi a stánky s občerstvením z něj udělalo novodobou klasiku. 

Autor: Lucie Velek

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč