Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,8 (10x)
11. 4. 2024
Arašídové věnečky se slaným karamelem a čokoládovou tonka ganache podle Josefa Maršálka
Dereck Hard pro Potten & Pannen
Arašídové věnečky se slaným karamelem a čokoládovou tonka ganache podle Josefa Maršálka
Dereck Hard pro Potten & Pannen


Snadné
< 90 min
4,8 (10x)

Recept na věnečky od cukráře a porotce show Peče celá země Josefa Maršálka je všechno než obyčejný. Originální věnečky z odpalovaného těsta vás překvapí kombinací křupavých arašídů, slaného karamelu a čokoládové ganache s fazolí tonka. Jejich chuť vás naprosto uchvátí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

20

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

20

Na slaný karamel

Na šlehanou čokoládovou ganache s fazolí tonka

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 310.5 kcal
  • Bílkoviny 5.1 g
  • Sacharidy 15.8 g
  • Tuky 25.15 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Arašídové věnečky se slaným karamelem a čokoládovou tonka ganache podle Josefa Maršálka
    Zdroj: Dereck Hard pro Potten & Pannen

Autor: Redakce, z vydání Apetit Arašídové věnečky se slaným karamelem a čokoládovou tonka ganache podle Josefa Maršálka

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články