Recept na věnečky od cukráře a porotce show Peče celá země Josefa Maršálka je všechno než obyčejný. Originální věnečky z odpalovaného těsta vás překvapí kombinací křupavých arašídů, slaného karamelu a čokoládové ganache s fazolí tonka. Jejich chuť vás naprosto uchvátí.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na slaný karamel
Na šlehanou čokoládovou ganache s fazolí tonka
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 310.5 kcal
- Bílkoviny 5.1 g
- Sacharidy 15.8 g
- Tuky 25.15 g
Postup přípravy
-
Zdroj: Dereck Hard pro Potten & Pannen
Autor: Redakce, z vydání Apetit Arašídové věnečky se slaným karamelem a čokoládovou tonka ganache podle Josefa Maršálka