Víte, co se stane, když spojíte banana bread a klasický perník? Ano, přesně tento banánový perník. Do receptu zužitkujete i měkčí a zahnědlé banány, které už na míse s ovocem nikoho příliš nelákají. Zato díky tomuto perníku se po nich jen zapráší.
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 770.25 kcal
- Bílkoviny 15.5 g
- Sacharidy 99 g
- Tuky 32.75 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/11
Listopad 2008