Syté a barevné jídlo z jedné pánve. Ideální přílohou jsou nasucho opečené chlebové placky.
Postup
1
Olej rozehřejte ve velké, mělčí pánvi či kastrolu. Vsypte cibuli i česnek a opékejte je, aby změkly. Vsypte mleté maso a za stálého promíchávání je tři až čtyři minuty opékejte, až začne chytat barvu.
2
Osolte, opepřete, přilijte rajčata i s nálevem, pyré a skořici. Důkladně promíchejte, snižte plamen, přikryjte pokličkou a nechate tak dvacet minut mírně dusit. V polovině této doby přidejte lilky.
3
Posypte jídlo rozdrobenou fetou a mátou – a můžete podávat. K musace se kromě chlebových placek hodí i jednoduchý zelený salát.
Tip apetitu
Pikantní chuť sterilovaných lilků v nálevu, je pro tuto rychlou musaku přesně to pravé.
Komentáře
Moc dobré a rychlé!