0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1101 kcal
Bílkoviny 44 g
Sacharidy 8 g
Tuky 100 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Bocconcini znamená italsky ‚soustíčka‘ – jak výstižné! Šup s nimi do pusy! 

Suroviny

mozzarella 250 g
bocconcini – mozzarellové kuličky
chilli paprička 0.25 ČL
sušená drcená
česnek 1 stroužek
drcený
petrželka 1 hrst
hladkolistá, nasekaná
olivový olej panenský 4 PL

1 Okapané bocconcini promíchejte s chilli, česnekem, petrželkou a olejem. Přiklopte a nechte v chladničce alespoň hodinu marinovat. Před podáváním nechte znovu dojít pokojové teploty. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/8

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit