Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1101 kcal
Bílkoviny 44 g
Sacharidy 8 g
Tuky 100 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Bocconcini znamená italsky ‚soustíčka‘ – jak výstižné! Šup s nimi do pusy! 

Suroviny

mozzarella 250 g
bocconcini – mozzarellové kuličky
chilli paprička 0.25 ČL
sušená drcená
česnek 1 stroužek
drcený
petrželka 1 hrst
hladkolistá, nasekaná
olivový olej panenský 4 PL

1 Okapané bocconcini promíchejte s chilli, česnekem, petrželkou a olejem. Přiklopte a nechte v chladničce alespoň hodinu marinovat. Před podáváním nechte znovu dojít pokojové teploty. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/8

Apetit magazín

5 triků, jak připravit zdravější dezerty
  • Novinky a zajímavosti

5 triků, jak připravit zdravější dezerty

Pečete rádi a hodně? Možná jste už přemýšleli o tom, jak své pekařské a cukrářské počiny připravovat trochu ‚zdravěji‘. Dobrá zpráva je, že pár triků pro ulehčení svědomí existuje, a přesto si pochutnáte... Pojďte si s námi některé fígle...
K čemu je dobrá klikva neboli kanadská brusinka
  • Suroviny

K čemu je dobrá klikva neboli kanadská brusinka

Klikva bahenní nebo velkoplodá je původní americká rostlina, která je příbuznou naší lesní brusinky. Protože se jí červené bobule klikvy chutí i vzhledem velmi podobají, vžilo se u nás pro ni označení „kanadská brusinka“. Nejčastěji se...

Obchod Apetit