Bocconcini s petrželkou a chilli

Bocconcini s petrželkou a chilli

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 493 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 1 g
Tuky 55 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Bocconcini znamená italsky ‚soustíčka‘ – jak výstižné! Šup s nimi do pusy! 

Související recepty

Sfincione

Sicilská pizza má silnější těsto, do kterého jsou ...

Suroviny

250 g
bocconcini
chilli paprička 1 ČL
sušená drcená
petrželka hrst
nasekaná
olivový olej extra panenský 4 PL

1 Okapané bocconcini promíchejte s chilli, česnekem, petrželkou a olejem. Přiklopte a nechte v chladničce alespoň hodinu marinovat. Před podáváním nechte znovu dojít pokojové teploty. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/8

Apetit magazín

Chutné rizoto k obědu i k večeři
  • Jak na to

Chutné rizoto k obědu i k večeři

Risotto (rizoto) má původ v severní Itálii, je krémové a vařené ve vývaru. Postupem času recept procestoval celý svět a dostal mnoho podob. Některé jsou tomu původnímu na míle vzdálené, přesto jimi nepohrdneme. Pojďme se podívat, jakou...
K čemu je dobrá dýně a na co jednotlivé druhy použít
  • Novinky a zajímavosti

K čemu je dobrá dýně a na co jednotlivé druhy použít

Podzim je obdobím dýní. Nejenže jsou oblíbenou podzimní dekorací, a to zejména na Halloween, ale v kuchyni z nich můžete připravit spoustu výtečných pokrmů. Uvařit si můžete skvělou dýňovou polévku, omáčku, dýni lze zavařit nebo zapéct v...

Obchod Apetit