Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1101 kcal
Bílkoviny 44 g
Sacharidy 8 g
Tuky 100 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Bocconcini znamená italsky ‚soustíčka‘ – jak výstižné! Šup s nimi do pusy! 

Suroviny

bocconcini – mozzarellové kuličky
sušená drcená
česnek 1 stroužek
drcený
petrželka 1 hrst
hladkolistá, nasekaná
olivový olej panenský 4 PL

Postup

1

Okapané bocconcini promíchejte s chilli, česnekem, petrželkou a olejem. Přiklopte a nechte v chladničce alespoň hodinu marinovat. Před podáváním nechte znovu dojít pokojové teploty.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/8

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...