Připravte si lahodný půlnoční životabudič na italský způsob!
Náš tip: Připravte si například i Savojskou bramboračku podle našeho video receptu
Postup
1
DEN PŘEDEM
Rozehřejte máslo s olivovým olejem ve velkém hrnci. Přidejte cibuli, pórek a česnek a tři minuty smažte, až změknou. Vsypte brambory a promíchejte, aby se obalily tukem. Přiklopte na 4–5 minut, občas zamíchejte.
2
Přidejte vývar a mléko, přiveďte k varu. Zmírněte oheň a 20 minut pomalu vařte. Osolte a opepřete, přidejte citronovou šťávu, rozmixujte.
3
PŘED PODÁVÁNÍM
pokapejte olivovým olejem a ozdobte rukolou.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Kulajda, kyselo nebo bramboračka? 35 houbových polévek(35 receptů )
Komentáře