Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,3 (36x)
25. 10. 2016
Tradiční bramboračka
Apetit
Tradiční bramboračka
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,3 (36x)

Šetřete přírodu a polévku vařte i podávejte v jednom hrnci. Pokud má hrnec kvalitní nepřilnavý povrch, můžete v něm rovnou připravit jíšku a pak ji jen zalít vodou. Recept na tradiční bramboračku vám nejen ušetří čas, ale také mytí špinavého nádobí. Zkrátka úspora ve všech ohledech a přitom tak chutné jídlo ověřené generacemi.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1687 kcal
  • Bílkoviny 49 g
  • Sacharidy 260 g
  • Tuky 41 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Brambory: jejich cesta i přehled druhů

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva

Související články

dzem

Regionální potravina ocení nejkvalitnější produkty z regionů

Již počtvrté bude Ministerstvo zemědělství ČR udělovat ocenění nejkvalitnějším zemědělským nebo potravinářským výrobkům. Zastřeší je prestižní značka Regionální potravina, která je zárukou místního původu, vysoké kvality a originální chuti ve srovnání s jinými výrobky na trhu.