Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:
Hodnocení receptu
Průměr: 1 (2)
Do hodiny 6
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Suroviny

brambory 1.5 kg
vejce 4 ks
okurky nakládané 4 ks
šunka 25
3 PL
bílý jogurt
olej 3 PL
tatarská omáčka 3 PL
hořčice plnotučná 1 PL
polévkové koření špetka
voda z okurek
sůl
pepř

Brambory uvaříme ve slupce, nakrájíme do mísy na kostky.

Do menší mísy si nakrájíme na kostky vejce uvařená na tvrdo, přidáme na drobnější kostky nakrájené okurky a šunku na nudličky. Osolíme, opepříme, přidáme jogurt, olej, tatarku, hořčici, vegetu a trochu láku z okurek. Vše promícháme a případně dochutíme.

Vzniklou směs opatrně vmícháme do brambor, případně ještě dochutíme solí nebo lákem z okurek.

Salát je výborný i na chlebíčky.

Autor: Michaela .

Apetit magazín

  • Tipy redakce

Srdečně vás zveme na 10. Apetit piknik a 1. Dny Apetit

Máme skvělé zprávy pro všechny gurmány – závěr června se ponese v duchu skvělého jídla. Už v sobotu 19. června se potkáme v pražské Grébovce na Apetit pikniku. Sobotou také odstartuje týdenní on-line festival Dny Apetit plný slev, dárků a...
  • Poradna

Jak zahušťovat bez mouky?

Potřebujete zahustit omáčku nebo polévku, ale nechcete použít mouku? Řešení je jednoduché, víme, čím ji nahradit! Pokrm přitom bude mít stejnou konzistenci a bude ještě lahodnější.  ...
  • Novinky a zajímavosti

Jak na marinování kuřecího masa?

Staňte se mistrem letní grilovací párty s porcí šťavnatého kuřete. Vedle dobrého masa je to právě marináda, která skvěle doprovodí každé sousto. Podívejte se, jaké přísady kuřecímu masu sluší nejvíc, a jak zabránit jeho vysušení. ...

Obchod Apetit