Propadli jsme pečení z celozrnné mouky, je to totiž snadné, zdravé a děsně dobré! Dýňový koláč je skvělá cesta, jak jíst víc zeleniny, a to téměř bez námahy, protože recept je velmi jednoduchý. Na křehké těsto vlijete tvarohovo-dýňovou náplň a dáte péct. Tak rychlé a přitom tak lahodné.
Suroviny
Na 1 koláč
Suroviny
Na 1 koláč
NA TĚSTO
NA NÁPLŇ
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4607 kcal
- Bílkoviny 175 g
- Sacharidy 638 g
- Tuky 145 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/10
Podzim už klepe na dveře a s ním poslední slunná odpoledne zavátá pestrobarevným listím, ale i sychravé upršené dny zahalené v mlze, které ve vás probudí chuť zachumlat se do deky. V říjnovém vydání Apetitu najdete zaručený návod na zpříjemnění říjnových chvil. Čekají na vás recepty na poctivé husté polévky, které pohladí po duši, pečená masa i voňavé přílohy, buchty a koláče jako od babičky… Prostřednictvím jeho stránek se můžete vypravit na cestu Orient expresem či výlet do belgického Waterloo nebo uspořádat malý domácí Oktoberfest. Přejeme vám krásný a lahodný říjen!Apetit, napsáno s chutí.