Tak jednoduché a tak dobré, že se jich nejde nepřejíst. Chlupaté knedlíky jsou jídlo, jako stvořené pro líné podzimní neděle! Podávané tradičně se zelím a navíc s opraženou cibulkou a špekem. Staročeská bramborová klasika!
Suroviny
Pro 4–6 osob
Suroviny
Pro 4–6 osob
Na knedlíky
Na zelí
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3474 kcal
- Bílkoviny 170 g
- Sacharidy 536 g
- Tuky 63 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/11
Během sychravých podzimních dnů přirozeně více tíhneme k teplu domova a jídlům, která nás pohladí po duši. Stránky listopadového Apetitu, který vychází 14. 10., jsou proto plné nápadů, jak bleskově vyčarovat hřejivou atmosféru plnou pohody. Vydejte se s námi na chatu, kde si v lůně přírody společně užijeme dokonale podzimní menu, užijte si bohatou dýňovou úrodu, zamilujte si zvěřinu i mleté maso a objevte nečekané kouzlo pepře. Těšit se můžete i na bláznivé halloweenské dezerty, při jejichž přípravě můžete bez obav popustit uzdu fantazii a ze kterých budou nadšené především děti. Apetit, napsáno s chutí.